Wat ik altijd al eens wilde doen: in een smaragdgroene zee zwemmen

2 gedachtes over “Wat ik altijd al eens wilde doen: in een smaragdgroene zee zwemmen”

 1. Ontroerend. Ik herken het gevoel. Een van de redenen waarom ik zo blij ben om in Engeland te wonen. Ik ben de laatste twee jaar heel erg bezig met de zee, het komt terug in alles (boeken, gedichten die ik schrijf, kunst aan de muur). Nu proberen we in de buurt van de zee te gaan wonen. Het heeft iets helend. (Misschien heb je de mogelijkheid het vaker te doen? Als het zo heilzaam voor je was? Of visualiseren daar weer te zijn.) x

  Like

  1. Wat fijn je reactie. Inderdaad herkenbaar wat je schrijft. Wat goed dat je luistert naar je gevoel en echt dichter bij de zee gaat wonen.
   Dit was de zee ver weg, maar ik heb er inderdaad veel baat bij om te zwemmen en in de natuur te zijn. Vorige week ben ik naar het Wed geweest en ik wil binnenkort teruggaan om ook te zwemmen. Had toen mijn bikini niet bij me. Wel een heel stuk gewandeld. Xxxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s